BIST 100 Index
Short

BIST 'te 115 bin psikolojik sınırı ve haftalık 115 bin kademeler

336
BİST 100 grafiği, 114.789 (% -1.75) puan ile haftanın ilk gününü kapattı. Hacim son üç seansta ortalama altında satış olarak gerçekleşti. Osilatörler ise düzeltmeye gitti ve bazıları halen düzeltme bekliyor. Borsa İstanbul önce dolara, sonra altına karşı yenildi denilebilir.
Yukarıda bulunan grafikten, SMMA çizgilerinin cep oluşturduklarını ve yeniden bir düzeltmeye kadar inişin hafif devam edebileceği veya destek noktalarına yönelecekleri söylenebilir.
En çok işlem gören fiyatları gösteren hayati bir araç olan hacim profiline baktığımızda, işlem hacmini fiyat ölçeğinde bir histogram olarak grafikte saptayabiliyoruz.

Haftungsausschluss

Die Informationen und Veröffentlichungen sind nicht als Finanz-, Anlage-, Handels- oder andere Arten von Ratschlägen oder Empfehlungen gedacht, die von TradingView bereitgestellt oder gebilligt werden, und stellen diese nicht dar. Lesen Sie mehr in den Nutzungsbedingungen.