CryptoUniversiteit_NL
Long

BTC/USD - Het moment van de waarheid!

BITFINEX:BTCUSD   Bitcoin / Dollar
396 0 4
De afgelopen dagen hebben de Bulls gestreden om boven de $10.000 dollar te blijven. Indien we daarboven blijven zijn we opzoek naar een doorbraak van de rode neerwaartste trendlijn om een positieve trend terug te zien. Eerstvolgende resistance is wederom $13.000 en daarna de bovenste rode neerwaartse trendlijn.

Als het door de $10.000 heen zakt dan is het de verwachting dat             we dalen naar $8.000. Over enkele dagen (26 januari) loop ook het CME futures contract af             wat perfect uitkomt voor diegene die short zijn gegaan. Dit weekend belooft in ieder geval interessant te worden! Zolang we boven de $7.500 - $8.000 blijven zien wij geen blijvende neerwaartse trend en zal Bitcoin             de aankomende weken weer een poging doen om een nieuwe All Time High te behalen!

Trade veilig & blijf winstgevend!

===========================
Crypto Universiteit - De Bitcoin             en Altcoin community van Nederland!
===========================

Website: https://cryptouniversiteit.nl
Twitter: https://twitter.com/Cryptounivers
Facebook: https://facebook.com/cryptouniversiteit
Telegram: https://t.me/cryptouniversiteit

===========================
Kommentar:
snapshot


Vandaag is om 17:00 het handelen van de CME future contracten stil gelegd. Veel traders hielden dit tijdstip nauwlettend in de gaten om te zien wat er ging gebeuren maar realiseren zich niet dat het CME termijncontract nog niet helemaal volledig afgesloten is. Deze zal namelijk pas getermineerd worden op 31 januari om 17:00, de zogenaamde ‘settlement’ date.BTC zette vanmiddag even goed kracht bij voor 17:00 maar hikt nu tegen de rode resistance lijn aan. De meningen zijn er over verdeeld hoeveel invloed CME contracten hebben op de korte termijn... maar BTC kan dus mogelijk nog een ‘lower low’ maken de aankomende dagen / week. Als je wilt kopen dan wil je dat pas op de bodem doen of als er een duidelijke doorbraak is (en retest) van de resistance lijn (waar Bitcoin nu bijv. tegen aan zit). En je hoeft ook niet alles in 1x te kopen! Al eens nagedacht om meerdere kooporders te zetten en een dip daar in te laten vallen?


Zoals je verder kunt zien in de oorspronkelijke tekening zijn wij Bullish voor de aankomende weken / maanden. Op naar een nieuwe ATH!


Trade veilig!
Deutsch
English
English (UK)
English (IN)
Français
Español
Italiano
Polski
Türkçe
Русский
Português
Bahasa Indonesia
Bahasa Melayu
ภาษาไทย
Tiếng Việt
日本語
한국어
简体中文
繁體中文
Startseite Aktien-Screener Devisen Signal-Finder Kryptowährung Signal-Finder Wirtschaftskalender So funktioniert es! Chartmerkmale Hausregeln Moderatoren Webseite & Brokerlösungen Widgets Stock Charting Bibliothek Feature-Anfrage Blog & Nachrichten FAQ - Häufige Fragen & Antworten Hilfe & Wiki Twitter
Profil Profileinstellungen Konto und Abrechnung Meine Support Tickets Support kontaktieren Veröffentlichte Ideen Followers Ich folge Private Nachrichten Chat Abmelden